Pasiketipolo 3×3— Mai le Ala i le Olimipeka

01 Folasaga

3 × 3 e faigofie ma fetuutuunai lava e taʻalo i soʻo se mea e soʻo se tasi.Pau lava le mea e te manaʻomia o se paʻu, afa-faʻamasinoga ma le ono tagata taaalo.E mafai ona fa'atulaga mea i fafo ma totonu i nofoaga iloga e aumai sa'o ai le pasiketipolo i tagata.

3 × 3 o se avanoa mo tagata taaalo fou, faʻalapotopotoga ma atunuʻu e o atu mai auala i le World Stage.O fetu o le taʻaloga e taʻalo i se taʻaloga faʻapolofesa ma nisi o taʻaloga taʻutaʻua tele-taʻaloga.I le aso 9 o Iuni, 2017, na faʻaopoopoina ai le 3 × 3 i le Polokalama Olimipeka, amata mai Taaloga Tokyo 2020.

02Fa'amasinoga

Ole malae ta'aloga ta'i 3×3 masani e tatau ona i ai se mea mafolafola, malō e aunoa ma fa'alavelave (Ata 1) e 15 mita le lautele ma le 11 mita le umi e fuaina mai le pito i totonu ole laina tuaoi (Ata 1).E tatau ona i ai i le faamasinoga se sone masani o le malae taalo pasiketipolo, e aofia ai se laina togi fua (5.80 m), se laina 2-point (6.75m) ma se "leai se totogi afa li'o" i lalo o le ato.
E fa'ailoga le vaega ta'alo i lanu e 3: vaega fa'atapula'a ma le vaega e 2-point i le lanu e tasi, o le vaega ta'alo o totoe i le isi lanu ma le vaega i fafo i le lanu uliuli.O lanu na fautuaina e Fl BA e pei o le Ata 1.
I luga ole laiga, 3 × 3 e mafai ona taʻalo i soʻo se mea;fa'atonuga a le fa'amasinoga - pe a fa'aaogaina - e tatau ona fetu'una'i i avanoa avanoa, peita'i o Fl BA 3×3 Tauvaga Aloaia e tatau ona tausisia atoatoa fa'amatalaga o lo'o i luga e aofia ai le pito i tua ma le uati fana ua tu'u i totonu o le pito i tua.


Taimi meli: Iuni-16-2022